Cursuslokatie Seniorweb Meppel Grote Akkerstraat 10 7941 BB Meppel

Aanmelden en prijzen

Inschrijven kan:

  • Op informatie- en inschrijfdagen in februari of september (zie onder menu NIEUWS)
  • Via het inschrijfformulier uit het cursusboekje invullen en ondertekenen
  • Door het inschrijfformulier hier (PDF) te downloaden, te printen. Het ingevulde en   ondertekende inschrijfformulier opsturen naar de cursusadministratie of deponeren in onze brievenbus aan de grote Akkerstraat 10 in Meppel of bij het bestuur Seniorweb Meppel.
  • Let op: u krijgt één week voor aanvang van de cursus bericht over uw inschrijving.

Hoe printen?
Na het downloaden verschijnt het inschrijfformulier op uw scherm. Op de menuregel bovenaan klikt u op bewerken. U  klikt vervolgens linksboven op “Bestand” en daarna uit het pulldown menu dat uitklapt op “Afdrukken”. Het inschrijfformulier rolt uit uw printer. Invullen en opsturen naar cursusadministratie, het adres staat op het formulier of in de brievenbus van SeniorWeb Meppel. Klik via het kruisje linksboven op het scherm, U komt dan weer terug bij aanmelden cursussen.

De cursusnummers vindt u op het cursusrooster, zoek de cursus die u wilt volgen en schrijf dit nummer op het formulier in het juiste hokje. (Sommige cursussen worden op verschillende tijdstippen gegeven).

Gedurende de cursusperiode zal het cursusgeld worden geïncasseerd. De cursusgelden staan vermeld op het cursusschema en op onze website. 

Het unieke machtigingskenmerk wordt vermeld op het door u ondertekende inschrijvingsformulier en wordt gebruikt bij de incasso.

Klik op prijslijst om de prijzen te zien

Indien u geen pdf reader heeft kunt u deze hier ophalen voor het installeren goed opletten of de vinkjes uit staan voor de Optionele aanbiedingen!